Hírek

Októberben már emelt fizetést kapnak a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő egészségügyi dolgozói! Hozzáadva: 2016. 10. 08.

Több ütemben jelentős béremelés várható az egészségügyi dolgozók körében, melynek első lépése már az októberi bérezésben érezhető. Jövő évben az emelés további 12 százalékos lesz, az azt követő két évben pedig 8 – 8 százalékos béremelés várható, így ez négy év alatt mintegy 65 százalékos fizetésnövekedést jelent. Erdélyi Imola igazgató elmondta, fontosnak tartja ezt az intézkedést, mert a fizet..
A Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő szervezésében a Békés Megyei Koraszülött Mentőért kampánnyal és sátorral találkozhatnak majd a Mazdagfalvi Napokra látogatók az Erzsébet ligetben!   ..
I. Belgyógyászat: Július 13; 20, 27. ( Dr. Nagy Krisztina) szakrendelése szünetel.   II. Belgyógyászat: Július 14.-Augusztus 03.-ig (Dr. Gulyás Zsuzsanna) szakrendelése szünetel. &..
 Echocardiographia vizsgálattal vagy másnéven szívultrahang vizsgálattal bővült a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő,  II.Belgyógyászat szakrendelése (Dr. Nagy Krisztina főorvos szakre..
Kedden 15:00 órai kezdettel a MESZK (Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Békés Megyei Szervezete) által megrendezésre került a Segítség a segítőknek-továbbképzés és tréning a kiégés megelőzése cím..
A Príma Protetika most már nem csak a piacnál, de a fürdőben is várja vásárlóit! Az új boltot Erdélyi Imola Erzsébet igazgató kezdeményezésére nyitotta a cég Egészség Sarok néven. Nem titkolt cé..
Az új, összevont Békés Megyei Központi Kórház igazgatója tartott szakmai fórumot kedden délután orvosoknak a Városházán  Amint azt az április elsejétől a csabai és gyulai kórház összevonásából..
- Milyen várakozásokat fogalmazott meg önmagának a feladattal kapcsolatban? Vezetői szemléletem középpontjában a szakrendelői ellátás, a diagnosztika (röntgen, laboratórium) és a gyógyfürdői ellátá..
Kedves Betegeink! Tisztelt Békésiek! A Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő munkatársai nevében is nagyon boldog Karácsonyt és Új Esztendőt kívánok!   Ezúton szeretnék elköszönni iga..
Tájékoztatjuk Kedves Betegeinket, hogy 2015. december hónapban a szakrendelések az alábbiak szerint szünetelnek:   Neurológiai szakrendelés: 2015. december 12 – 31-ig szünetel;   ..
Sajtóközlemény!
Hozzáadva: 2015. 12. 10.
Befejeződött a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő „Intézményi Létszámbővítés a Békési Gyógyászati Játóbeteg-Ellátó Központban című pályázati programja”. A korábban elnyert 2,7 millió forintos tá..
Szakrendelések szünetelése
Hozzáadva: 2015. 12. 01.
A Békés Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő igazgatója, Dr. Gulyás Zsuzsanna ezúton értesíti és tájékoztatja a Tisztelt Lakosokat, hogy a szakorvosok és a szakdolgozók szabadsága miatt -  &..
Zsúfolásig megtelt a Kulturális Központ klub terme a " Reumatológiai kerekasztal " résztvevőivel. A csontritkulás volt a témája annak a színvonalas és nagyon hasznos tájékoztató előadásnak, melyet ..
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Reumatológiai kerekasztal beszélgetésre, melynek első időpontja 2015. november 25-én (szerda) 17 órakor lesz a kulturális központban. A téma a cso..
A „Békési Fürdőért” Közhasznú Közalapítvány ezúton köszönetét fejezi ki   a személy..
A DAOP-4.1.1/B-2008-0003 "A Békési Kistérségi Komplex Gyógyászati Járóbeteg Ellátó Központ bővítése és korszerűsítése" című projekt kapcsán  2011 májusában adták át intézményünk egyik telephelyén..